vineri, 4 ianuarie 2013

PULPE DE PUI IN LAPTE À LA JAMIE IN VAS ROMAN


INGREDIENTE
·          Avem nevoie de

·         6 pulpe de pui,
·         sare,
·         piper,
·         100 grame de unt,
·         o cana de lapte,
·         10 catei de usturoi
·         2 linguri de unt pentru prajit puiul,
·         o mana se frunze de salvie,
·         coja de lamaie ( mai era trecuta scortisoara dar nu am pus ) .

MOD DE PREPARARE

  Preparare : spalam bine pulpele de pui si el  stergem cu un servet absorbant. Saram bine  si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins, intorcandu-le pe toate partile pana devine auriiLe asezam apoi in vasul pentru cuptor ( eu am folosit din nou vasul roman ) si turnam peste untul topit ramas, o cana de lapte, coaja lamaie,  mai condimentam si punem frunzele de salvie.
   Se pune in cuptorul si se lasa timp de 30 de minute la 230 de grade cu capac si inca 10 minute la 210 grade fara capac sa se rumeneasca si sa scada apa . Sunt extraordinar de fragede si aromate merita sa se testati macar o data.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu