·
Avem nevoie de
·
sare,
·
piper,
·
100 grame de unt,
·
o cana de lapte,
·
10 catei de usturoi,
·
2 linguri de unt pentru prajit puiul,
·
o mana se frunze de salvie,
·
coja de lamaie ( mai era trecuta
scortisoara dar nu am pus ) .
MOD DE PREPARARE
Preparare : spalam bine pulpele de pui si el stergem cu un servet
absorbant. Saram bine si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins,
intorcandu-le pe toate partile pana devine auriiLe asezam apoi in vasul pentru
cuptor ( eu am folosit din nou vasul roman ) si turnam peste untul topit ramas,
o cana de lapte, coaja lamaie, mai condimentam si punem frunzele de salvie.
Se pune in cuptorul si se lasa timp de 30 de minute la 230 de grade cu capac si
inca 10 minute la 210 grade fara capac sa se rumeneasca si sa scada apa . Sunt
extraordinar de fragede si aromate merita sa se testati macar o data.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu