Ingrediente:500 gr
ficat,6 oua fierte,8 oua crude,1 legatura ceapa verde,1
legatura usturoi verde,1
legatura marar,1 legatura
patrunjel ,sare, piper
Mod de preparare:
Tocam marunt frunzele de ceapa si
usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi
il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei.
Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste
verdeturi. Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam
sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale. Turnam
compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei. Dam la cuptor la foc mediu pana
incepe sa se rumeneasca. Nu il lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni
uscat si innecacios. Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu