Ingrediente: salata verde ,ciuperci champignon ,piept de pui la gratar ,ulei de floarea soarelui sau masline ,1 boaba de usturoi ,zeama de lamaie
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o
lingura de ulei si calim ciupercile avand grija sa amestecam pentru a nu se
arde. Adaugam si pieptul de pui taiat feliute si lasam la foc pana se rumenesc
ciupercile (maxim 10 minute).Oprim focul si lasam sa se racoreasca.
Salata o spalam bine, o scurgem de apa si o taiem in bucati
potrivite. Amestecul de ciuperci si pui se adauga peste salata. Pregatim un sos
din usturoiul pisat, sare, ulei si zeama de lamaie si-l adaugam in bol.
Amestecam pentru a se intrepatrunde aromele si adaugam putin ardei rosu pentru
un plus de culoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu