Hozzávalók 2
személyre:30-40 dkg csirkemellfilé,20-30 dkg
zöldborsó,3 dl tejszín,1/2 citrom reszelt héja,1-2 evőkanál olaj,1 evőkanál
majoránna,só,bors.A tálaláshoz:főtt tészta,1/2
citrom reszelt héja,citromgerezd.A húst megmossuk, két lapos szeletre vágjuk,
majd az olajon átsütjük. Amikor kifehéredett, hozzáadjuk a zöldborsót, és
felöntjük a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt
citromhéjjal, és fedő alatt puhára pároljuk.Tálaláskor megszórjuk a reszelt
citromhéjjal, frissen darált borsot hintünk rá, és citromgerezdet teszünk
mellé. Főtt tésztát kínálunk hozzá.Lehetőleg biocitrom héját használjuk, ha nem
tudunk ilyet szerezni, akkor a citromot meleg víz alatt kefével alaposan
sikáljuk meg.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu