vineri, 24 mai 2013

Szerecsendiós csirke



Hozzávalók:1 egész csirkemellfilé,1 póréhagyma,3-4 dl tejszín,3-4 evőkanál reszelt szerecsendió,só, bors,2 evőkanál olaj.A körethez:sült krumpli vagy főtt rizs, esetleg tészta.Elkészítés:Csíkokra vágjuk a húst, felkarikázzuk a póréhagymát. Megfuttatjuk a hagymát az olajon, majd kiszedjük az edényből, és a visszamaradt zsiradékon fehéredésig sütjük a húst. Felöntjük a tejszínnel, rátesszük a hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a szerecsendiót. Jól elkeverjük, tűzálló edénybe rakjuk, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.Sült krumplival, esetleg főtt rizzsel vagy főtt tésztával tálaljuk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu