50 dkg sertéscomb 30 dkg spagetti tészta 2 ek mustár 2 ek lisdoboz tejföl 6 ek olaj 1 nagy fej vöröshagyma só 1 ek pirospaprika 3 db paradicsom 3 db fehér paprika
Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát
pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot,
paprikát megsütjük, megszórjuk pirospaprikával. Visszahelyezzük a
hússzeleteket, sózzuk s felöntjük vízzel (épp, hogy ellepje a húsokat). Amikor
már puha a hús, a tejfölt elkeverjük a liszttel, a mustárral, s ezt a keveréket
ráöntjük a húsra. Még egyszer fölforraljuk az ételt, s a kifőzött spagetti
tésztával tálaljuk.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu