vineri, 22 februarie 2013

Ausztrál mustáros szelet




50 dkg sertéscomb 30 dkg spagetti tészta 2 ek mustár 2 ek lisdoboz tejföl 6 ek olaj  1 nagy fej vöröshagyma   1 ek pirospaprika  3 db paradicsom  3 db fehér paprika
 Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot, paprikát megsütjük, megszórjuk pirospaprikával. Visszahelyezzük a hússzeleteket, sózzuk s felöntjük vízzel (épp, hogy ellepje a húsokat). Amikor már puha a hús, a tejfölt elkeverjük a liszttel, a mustárral, s ezt a keveréket ráöntjük a húsra. Még egyszer fölforraljuk az ételt, s a kifőzött spagetti tésztával tálaljuk.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu