Ingrediente 4 oua 70g branza telemea 3 linguri
smantana 2 linguri unt cascaval ras nucsoara
piper.
Sos: 1conserva rosii in sos 1 ceapa 2 catei de usturoi boia de
ardei dulce oregano sare, piper patrunjel verde.
Mod de preparare Fierbem ouale, apoi le curatam de coaja si
le taiem in doua.Scoatem galbenusul, il amestecam cu branza si smantana,
condimentam apoi le pisam bine cu ajutorul unei furculite sau chiar cu un
blender. Umplem jumatatile de ou cu aceasta pasta iar deasupra presaram
cascaval ras.Pentru prepararea sosului, calim ceapa tocata marunt in cele 2
linguri de unt, apoi adaugam rosiile maruntite impreuna cu sosul lor, usturoiul
pisat si condimentele. Lasam sa dea un clocot, apoi mai lasam pe foc 10-15
minute.Turnam sosul in forma, adaugam jumatatile de ou umplute si bagam la
cuptor pana ce ouale se rumenesc frumos. Dupa ce totul este gata, scoatem din
cuptor si ornam cu patrunjel verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu