vineri, 22 februarie 2013

Pui cu smantana si legume



Ingrediente 1 pui (1 kg) 1 ceapa mare 1 morcov 1 ardei gras(sau doua jumatati culori diferite) 1 rosie 5 catei usturoi 250 g smantana sare,piper patrunjel 5 lg ulei
Mod de preparare reteta Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca..Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute.Se scoate carnea de pe pui si se pune si ea in tigaie alaturi de legume. Punem o cana de apa si lasam sa fiarba pana legumele sunt patrunse bine si sosul scade. Asezonam cu sare si piper.Curatam cateii de usturoi si ii tocam marunt. II adaugam peste legume si pui in tigaie. Tot acum punem si smantana si lasam sa fiarba pana sosul e bine legat.Presaram patrunjel verde si servim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu