Ingrediente 1 pui (1 kg) 1 ceapa mare 1
morcov 1 ardei gras(sau doua
jumatati culori diferite) 1
rosie 5 catei usturoi 250 g smantana sare,piper patrunjel 5
lg ulei
Mod de preparare reteta Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda
de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca..Intre timp curatam
legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute
aproximativ 5 minute.Se scoate carnea de pe pui si se pune si ea in tigaie
alaturi de legume. Punem o cana de apa si lasam sa fiarba pana legumele sunt
patrunse bine si sosul scade. Asezonam cu sare si piper.Curatam cateii de
usturoi si ii tocam marunt. II adaugam peste legume si pui in tigaie. Tot acum
punem si smantana si lasam sa fiarba pana sosul e bine legat.Presaram patrunjel
verde si servim
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu