vineri, 22 februarie 2013

Cuiburi de rosii



Ingrediente rețetă: Rosii – 4 Oua – 4 Branza rasa - 150 grame Lapte - 1 cana Sunca - 2 felii Ulei  - 1 lingura Nucsoara -  Sare -  Piper -

Instrucțiuni de preparare: Preîncălziţi cuptorul la 180 °C.  Tăiaţi un capac mare din roşii. Scoateţi pulpa cu grijă,fără a străpunge pieliţa.Bateţi ouăle cu sare şi piper într-un bol. Adăugaţi brânza rasă şi amestecaţi.Adăugaţi laptele, şunca tăiată mărunt şi un vârf de cuţit de nucşoară măcinată. Intr-o tavă de copt, unsă, aşezaţi roşiile, umpleţi-le cu amestecul de ouă şi coaceţi-le 8-10 minute. Marginile de sus ar trebui să fie rumene.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu