Ingrediente rețetă: Rosii – 4 Oua – 4 Branza
rasa - 150 grame Lapte - 1
cana Sunca - 2 felii Ulei - 1 lingura Nucsoara - Sare - Piper -
Instrucțiuni de preparare: Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi un capac mare din roşii. Scoateţi pulpa cu grijă,fără a străpunge pieliţa.Bateţi ouăle cu sare şi piper într-un bol. Adăugaţi brânza rasă şi amestecaţi.Adăugaţi laptele, şunca tăiată mărunt şi un vârf de cuţit de nucşoară măcinată. Intr-o tavă de copt, unsă, aşezaţi roşiile, umpleţi-le cu amestecul de ouă şi coaceţi-le 8-10 minute. Marginile de sus ar trebui să fie rumene.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu