A
hozzávalók:
16
db közepes gomba
20
dkg bacon
10
dkg füstölt szalonna
10
dkg sonka
10
dkg trappista sajt
10
dkg füstölt sajt
2
szál újhagyma
só
őrölt bors
A
panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A
sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A gombák szárait kivesszük. A
gombaszárakat, szalonnát, sonkát kis kockákra a hagymát apróra vágjuk. A
sajtokat lereszeljük. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta
a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát és az apróra vágott gombaszárakat, sózzuk,
borsozzuk. Addig pirítjuk, míg a gomba elfövi a levét. Még forrón belekeverjük
a sajtokat. Hagyjuk hűlni. A gombafejeket megtöltjük a töltelékkel, majd 1-1
szelet baconbe tekerjük, úgy, hogy a bacon takarja a tölteléket. A gombafejeket
duplán bepanírozzuk / liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa /és bő
olajban kisütjük. Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó
étvágyat kívánok hozzá!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu