Ingrediente
250 g făină
4 ouă
200 g margarină
150 g caşcaval
3 roşii
1 cutie cu ciuperci
1 plic praf de copt
1 pahar cu vin roșu
pătrunjel
sare
4 ouă
200 g margarină
150 g caşcaval
3 roşii
1 cutie cu ciuperci
1 plic praf de copt
1 pahar cu vin roșu
pătrunjel
sare
Mod de preparare
1.Freacă margarina spumă.
Încorporează făina proaspăt cernută, praful de copt și ouăle bătute cu puţină
sare. Subţiază treptat cu vin și amestecă energic.
2.Adaugă ciupercile scurse bine, verdeaţa tocată fin și roșiile tăiate felii. Presară cașcavalul ras, amestecând ușor.
3.Potrivește gustul de sare și toarnă compoziţia în tăvi de chec unse cu margarină și tapetate cu făină.
4.Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
2.Adaugă ciupercile scurse bine, verdeaţa tocată fin și roșiile tăiate felii. Presară cașcavalul ras, amestecând ușor.
3.Potrivește gustul de sare și toarnă compoziţia în tăvi de chec unse cu margarină și tapetate cu făină.
4.Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu