marți, 11 decembrie 2012

Coronita de legume in aspic





Ingrediente :
 500 gr amestec legume congelate,

700 ml supa de legume , carne, oase,
4 plicuri gelatina Dr.Oetker

oua fierte,




Preparare :
Amestecul de legume il fierbem in apa cu sare . Fierbem ouale si le curatam.
Pregatim supa de legume ( putem folosi la fel de bine cuburile de supa si de ce nu chiar zeama de la piftie sau clasica supa de carne ). Gelatina o punem la dizolvat in 50 ml apa rece apoi o incalzim usor si o adaugam la supa.
 Ouale fierte le asezam intr-o forma rotunda de guguluf (dar se pot aseza si in a
lte forme… ) si deasupra turnam un pic de supa . Dam forma la rece pana se incheaga. Deasupra primului strat asezam legumele fierte si deasupra turnam restul de suta rasturnam pe un platou coronita , o feliem si o putem servi stropita cu zeama de lamaie sau cu putin mujdei de usturoi.
Pofta Buna !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu