Ingrediente:
1 kg cotlet de porc fara os
150 ml ulei
100 g faina
3 oua
100 g smantana
500 g paste fainoasa
100 g unt
sare
Preparare:
Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi le
scurgeţi în strecurătoare şi le treceţi prin jet de apă rece. Le puneţi din nou
în vas, cu felii de unt deasupra şi acoperiţi cu un capac.Spălaţi carnea, o
usucaţi cu un şervet curat şi o tăiaţi în felii groase de 1 cm. Băteţi feliile
cu ciocanul pentru şniţele şi le săraţi.Cerneţi făina pe o farfurie. Radeţi fin
caşcavalul. Băteţi ouăle cu smântâna şi sare după gust şi încorporaţi
caşcavalul.Încingeţi uleiul într-o tigaie. Treceţi pe rând feliile de carne
prin făină, apoi prin pasta cu ouă şi le prăjiţi pe ambele părţi.Serviţi
cotletele fierbinţi, cu garnitura de paste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu