vineri, 12 octombrie 2012

Pui cu sos de morcov si ceapa


Avem nevoie de:
un kg copanele
3 cepe
3 morcovi
3 linguri pasta de ardei
3-4 catei usturoi
o lingura pasta tomate
sare
piper
4 felii lamaie
Mod de preparare:
Spalam copanelele si le punem la fiert in apa. Lasam sa dea 2 , 3 clocote, aruncam apa si punem alta.
Spalam morcovul si ceapa. Ceapa o taiem in patru iar morcovul in rondele groase si le adaugam peste copanele.
Avem grija ca apa sa treaca cam de doua degete deasupra carnii si legumelor.Punem capac si lasam la fiert la foc mic.
Eu am scos pulpele si le-am lasat deoparte pt ca erau deja fierte si morcovul si ceapa le-am mai lasat cam 15 -20 min.
Cand sunt fierte bagam blenderul si pasam. Adaugam pasta de ardei, pasta de tomate, usturoiul pisat, lamaia si pulpele, condimentam cu sare si piper si mai dam cateva clocote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu