Ingrediente:
300-350g piept de pui fiert
4 oua
250g branza de vaci
1 legatura marar
6 ciuperci proaspat
2 linguri ulei
1 ardei capia rosu
1 pachet de foietaj de 240g
200g cascaval ras
Mod de preparare:
Pieptul de pui se
pune la fiert cu un cub de supa de legume.Intr-un bol se pune branza,mararul tocat
fin,ouale sparte,ardeiul capia taiat cuburi mici,150g cascaval,sare si piper.Ciupercile se spala si se scurg bine apoi se vor
taia julien dupa care se pun in tigaie cu uleiul la prajit se tin pe foc pana
se evapora toata zeama pe care o lasa ciupercile la calit.Se dau la rece.Acum
pieptul de pui fiert si racit(eu l-am fiert cu o zi inainte)la fel si
ciupercile se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.Intr-o
tava de 15/25 se pune foaia de foietaj acoperind toata suprafata si marginile
tavii.Se toarna compozitia tartei in tava peste aluat si din aluatul care
ramane se fac grilaje pe deasupra,deasemeni si cascavalul ramas de la cele 200
de grame se pune pe deasupra tartei.Se da la cuptorul incins la 180 de grade
pana se coace bine tarta si se rumeneste frumos pe deasupra.Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu