vineri, 12 octombrie 2012

Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval


Ingrediente:
400 gr paste
o ceapa rosie
2 catei usturoi
100 gr cascaval
busuioc (dupa gust)
sare
piper
300 gr smantana
un piept de pui
50 ml lapte
Mod de preparare:
Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga pieptul de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.

Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.

Se aseaza paste in farfurie si deasupra pieptul de pui cu sos.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu