luni, 8 octombrie 2012

Pizza cu peste

Ingrediente
aluat pentru pizza (DIN COMERT)
2 conserve ton in ulei
1 conserva ton in suc propriu
1 conserva sprot afumat
bulion
pasta de tomate
ardei
ceapa rosie
masline
ciuperci din conserva
cascaval
Mod de preparare:
Aluatul se lasa la dezghetat.
Tonul se scurge de ulei si zeama si se amesteca.
Sprotul se scurge de ulei si se taie bucati.
Ardeii si ceapa se taie rondele subtiri.
Maslinele se taie rondele.
Bulionul se amesteca cu pasta de tomate  si cu sare.
Se unge tava cu putin ulei si se intinde aluatul in ea si se potriveste pe margini cu mana sa acopere toata tava.
Se pune bulionul si se presara oregano si piper.
Se pun pe rand in tava tonul, sprotul, ciupercile, ardeii, ceapa, maslinele si se acopera cu cascaval ras pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.
Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.
Se lasa sa se aseze 10 minute si se poate servi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu