miercuri, 10 octombrie 2012

Piept de pui cu brânzeturi


Ingrediente

Piept de pui - 250 g 
Slănină afumată - 30 g
Brânză topită - 60 g
Smântână Pilos- 60 g
Unt Pilos- 60 g
Vin alb sec - 100 ml
Ulei de măsline - 20 ml
Rozmarin (praf) - 5 g
Sare - după gust
Piper - după gust
Mod de preparare:
Decorăm tigaia cu un pat de slănină tăiată feliuţe, pe care îl lăsăm pe foc până se rumeneşte. Adăugăm un căţel de usturoi întreg. Scoatem slănina şi usturoiul, scurgem o bună parte din grăsimea din tigaie, apoi topim untul. Adaugăm pieptul de pui tăiat felii, rozmarinul şi vinul. Lăsăm să fiarbă până se înmoaie carnea. Adaugăm smântâna şi brânza topită şi amestecăm. De îndată ce sosul a căpătat consistenţă, luăm de pe foc şi savurăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu