luni, 29 aprilie 2013

Citromos-zöldborsós csirkemell



Hozzávalók 2 személyre:30-40 dkg csirkemellfilé,20-30 dkg zöldborsó,3 dl tejszín,1/2 citrom reszelt héja,1-2 evőkanál olaj,1 evőkanál majoránna,,bors.    A tálaláshoz:főtt tészta,1/2 citrom reszelt héja,citromgerezd.A húst megmossuk, két lapos szeletre vágjuk, majd az olajon átsütjük. Amikor kifehéredett, hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt citromhéjjal, és fedő alatt puhára pároljuk.Tálaláskor megszórjuk a reszelt citromhéjjal, frissen darált borsot hintünk rá, és  citromgerezdet teszünk mellé. Főtt tésztát kínálunk hozzá.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu