Hozzávalók 2 személyre:30-40
dkg csirkemellfilé,20-30 dkg zöldborsó,3 dl tejszín,1/2
citrom reszelt héja,1-2 evőkanál olaj,1 evőkanál majoránna,só,bors. A tálaláshoz:főtt tészta,1/2
citrom reszelt héja,citromgerezd.A húst megmossuk, két lapos
szeletre vágjuk, majd az olajon átsütjük. Amikor kifehéredett, hozzáadjuk a
zöldborsót, és felöntjük a tejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt
citromhéjjal, és fedő alatt puhára pároljuk.Tálaláskor megszórjuk a reszelt
citromhéjjal, frissen darált borsot hintünk rá, és citromgerezdet teszünk mellé. Főtt tésztát
kínálunk hozzá.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu