Ingrediente:500
gr ficat,6 oua fierte,8 oua crude,1 legatura ceapa verde,1
legatura usturoi verde,1
legatura marar,1 legatura patrunjel ,sare, piper.Mod de
preparare:Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si
patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca
apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin
ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste
verdeturi. Batem usor ouale si le punem peste
celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa
nu sfaramam ouale. Turnam compozitia in tava de chec unsa cu
putin ulei. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca. Nu il
lasati mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios.
Lasam
sa se raceasca si apoi taiem felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu