joi, 11 aprilie 2013

Piept de pui cu sos de ciuperci



Ingrediente:600 gr piept pui;200 gr faina;1 ceapa;300 gr ciuperci;100 ml vin alb;150 gr smantana de gatit;100 gr cascaval;Ulei;Zeama de la o lamaie;Patrunjel proaspat;Sare si piper.Se taie pieptul de pui subtire, in 4 bucati cat de cat egale, se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins. Daca nu vreti sa prajiti carnea, aceasta se poate face si pe gratar. Pregatim sosul: calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam ciupercile taiate felii, se stinge cu zeama de lamaie si vin, se adauga smantana si cascavalul ras si se amesteca pana devine un sos. Se condimenteaza cu sare si piper. Sosul se pune pe feliile de piept de pui si se presara patrunjel proaspat tocat marunt. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu