joi, 11 aprilie 2013

Pui cu iaurt si scortisoara



Porții – 2:Ingrediente:300-400 g de piept de pui (sau pulpe superioare dezosate),300 g iaurt degresat,½ lgt rozmarin,½ lgt busuioc, ½ lgt scorțișoară, sare.Tăiem pieptul de pui fâșii groase (pulpele se lasă întregi, dar luam pielita) și presărăm sare peste ele.  Pregătim un sos marinat din iaurt, rozmarin, busuioc și scorțisoară. Punem bucățile de pui peste acest sos și amestecăm, astfel încât puiul să fie acoperit cu sos.Punem o folie de plastic peste vas și îl lăsăm la frigider cel puțin 12 ore.Cuptorul îl preîncălzim la 180 grade. Așezăm bucățile de pui într-un vas (putem acoperi cu restul de marinată) și îl dăm la cuptor pentru 45 minute. Se consumă ca atare dacă sunteți în atac sau croazieră sau cu piure de dovleac sau frigărui de legume lângă.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu