INGREDIENTE :
5oo grame de paste fusilli, 1 borcan de ciuperci feliate, 300 g masline negre
sau maro (naturale),300 g sunca presata de pui sau porc,2 ardei capia (eu am
avut la congelator),350 ml sos de maioneza,1 legatura patrunjel,1 lamaie,1
lingurita de sare,1/2 lingurita de piper alb.
MOD DE PREPARARE:Pastele
le fierbem cca 15 minute, le punem apoi in apa rece si le lasam 10 minute sa se
mai unfle, apoi le punem la scurs in strecuratoare. Amestecam pastele cu gredientele pe care le taiem cum vrem. Punem sosul de maioneza peste
ingrediente si amestecam totul. Asezonam cu sare si piper si stoarcem jumatate
din lamaie in salata. Punem salata in casoreta, pe desupra punem felii de
lamaie si o astupam. O lasam la frigider cel putin 2 ore inainte de a fi
servita pentru a se amesteca gusturile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu