A recept hozzávalói ( 4személyre): 75 dkg pulykamell ,3 fej hagyma ,1
evőkanál zsiradék, 1 mokkáskanál örölt pirospaprika , 1 kávéskanál mustár, 15
dkg csíkokra vágott kovászos uborka, 25 dkg gomba (csiperke),só, bors ízlés
szerint.
Elkészítés:A zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát
pirítsd aranysárgára. Add hozzá a csíkokra vágott pulykamellet. Sózd, borsozd.
Tedd hozzá a mustárt. Keverd el. Add hozzá a cikkekre vágott gombát, a csíkokra
vágott uborkát, szórd meg pirospaprikával. Pirítsd őket. Tedd hozzá a fél dl
húslével simára kikevert tejfölt, és forrald ki.
Köret: rizs, krokett, vajas burgonya.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu