INGREDIENTE
1 kg coaste de porc
150 ml miere lichida
o portocala, coaja si sucul
1 lingurita pudra de gimbir
2 lingurite mustar
1 lingura de condiment "five spice"
(anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)
PREPARARE
Astfel ca pentru a obtine aceste coaste
suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa
puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra. Lasati pe foc pana ce da in
clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute. Intr-un
bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l
peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se
ingroasa. Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind
si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.Serviti-le rumene si aburinde,
cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu