Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
3-4 catei de usturoi
2 oua
3 linguri faina
5 linguri fulgi de porumb pisati
1/2 lamaie
boia de ardei
sare, piper macinat
ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se
feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o
punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare,
piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung
snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.Se bat bine ouale cu un praf
de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune
ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de
porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc. Sunt asa de
bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu