marți, 25 septembrie 2012

Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta


Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
3-4 catei de usturoi
2 oua
3 linguri faina
5 linguri fulgi de porumb pisati
1/2 lamaie
boia de ardei
sare, piper macinat
ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Se spala si se sterge pieptul de pui, apoi se feliaza si se bate putin cu ciocanelul pentru carne - eu le bag pe rand intr-o punguta si le bat usor. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu sare, piper, boia si sucul stors de la o jumatate de lamaie. Cu acest amestec se ung snitelele si se lasa sa stea asa jumatate de ora.Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se pun separat pe o farfurie faina, pe alta fulgii de porumb. Se pune ulei la incins intr-o tigaie. Se dau snitelele prin faina, ou si fulgi de porumb si se prajesc la foc mediu pe ambele parti pana se rumenesc. Sunt asa de bune incat numai asa o sa le fac de acum incolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu