marți, 25 septembrie 2012

Pui cu miere si legume la cuptor


Ingrediente:
2-3 bucati piept de pui
1 lingura miere
2 linguri ulei
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita boia
2 dovlecei
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 vanata mica
2 rosii
4 cepe mici
4 linguri ulei
100 ml vin
100 ml apa
rozmarin
sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se cresteaza deasupra. Se amesteca bine mierea cu uleiul, sarea, piperul si boiaua si se unge carnea cu acest amestec, apoi se da la frigider pentru 30 de minute.Intre timp se spala si se curata legumele, se taie rondele.Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se aseaza alternativ feliile de legume, se condimenteaza, se pune deasupra pieptul de pui si se toarna vinul si apa peste ele.Se dau la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu