marți, 25 septembrie 2012

PIZZA DE CASA


INGREDIENTE

15 g drojdie
1 cescuta apa calda
faina
sare
salam
carnati
ardei rosu
branza
masline
2 rosii
2 oua
oregano
piper alb
ketchup dulce/iute
MOD DE PREPARARE
Se amesteca apa cu drojdia si un varf de sare apoi se pune faina cat cuprinde si se framanta aluatul  pana se desprinde dupa maini.Se lasa la dospit 30 de minute.
In acest timp se taie salamul,carnatii si ardeiul bucati iar rosia felii.
Apoi se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt,se pune salamul,carnatii,ardeiul si rosiile.Apoi se pune branza data pe razatoare,maslinele,ouale batute,oregano si piperul.
Se baga la cuptor pentru 30-35 de minute.Cand se scoate din cuptor se pune ketchup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu