Ingrediente
4 bucati
piept de pui
3
lingurite ulei de masline extravirgin
1/4 cana
ceapa taiata marunt
2 catei
usturoi, tocati
1 cana
supa de pui
2
lingurite faina
1 lingura
suc de lamaie
sare si
piper dupa gust
marar proaspat.
Cum se prepara puiul cu lamaie si orez. Pieptul de pui trebuie sa fie fara os si fara piele.Pune orezul la fiert
conform instructiunilor de pe ambalaj. Poti adauga in el bucatele de legume si
patrunjel. Da puiul cu sare si piper, apoi prajeste-l intr-o tigaie cu 1 1/2
lingurite de ulei incins. Scoate-l pe o farfurie si inveleste-l in folie. Da
focul mai mic si adauga restul de ulei. Soteaza usturoiul si ceapa 1 minut.
Adauga supa, faina, 1 lingura de marar si sucul de lamaie. Amesteca si fierbe 3
minute, pana cand sosul se ingroasa. Pune inapoi puiul in tigaie si tine pe foc
4 minute. Condimenteaza dupa gust.Cum se serveste puiul cu lamaie si orez.Puiul
se serveste cu marar tocat si cu garnitura de orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu