marți, 25 septembrie 2012

Pui cu lamaie si orez


Ingrediente 
  4 bucati piept de pui
 3 lingurite ulei de masline extravirgin
 1/4 cana ceapa taiata marunt
 2 catei usturoi, tocati
 1 cana supa de pui
 2 lingurite faina
 1 lingura suc de lamaie
 sare si piper dupa gust
marar proaspat.
Cum se prepara puiul cu lamaie si orez. Pieptul de pui trebuie sa fie fara os si fara piele.Pune orezul la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Poti adauga in el bucatele de legume si patrunjel. Da puiul cu sare si piper, apoi prajeste-l intr-o tigaie cu 1 1/2 lingurite de ulei incins. Scoate-l pe o farfurie si inveleste-l in folie. Da focul mai mic si adauga restul de ulei. Soteaza usturoiul si ceapa 1 minut. Adauga supa, faina, 1 lingura de marar si sucul de lamaie. Amesteca si fierbe 3 minute, pana cand sosul se ingroasa. Pune inapoi puiul in tigaie si tine pe foc 4 minute. Condimenteaza dupa gust.Cum se serveste puiul cu lamaie si orez.Puiul se serveste cu marar tocat si cu garnitura de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu