marți, 25 septembrie 2012

SPAGHETTI CU CARNE SI LEGUME


INGREDIENTE
spaghetti
1/2 kg carne (tochitura)
un ardei capia rosu
2 cepe albe
2 cepe rosii
o ceapa verde
un ardei iute
2 morcovi mari
150 gr kaiser
5-6 catei usturoi
4-5 rosii coapte
1 cana supa
1 lingura cu bulion
condimente (dupa gust si preferinte - eu am folosit: tarhon, rozamarin, chili, sare si piper)
MOD DE PREPARARE
Punem carnea la prajit pentru jumate de ora, si separat, fierbem spaghetti-le, in apa cu putina sare. Intr-o alta craticioara, punem la calit,  legumele feliate impreuna cu kaiser-ul si condimentele. Cand carnea este bine patrunsa o adaugam alaturi de legume si lasam sa fiarba impreuna pentru 5 minute. Punem si pastele fierte, adaugam bulionul si supa si lasam sa fiarba impreuna pana scade suficient.
Inainte de servire se presara patrunjel proaspat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu