marți, 25 septembrie 2012

PESTE PE PAT DE LEGUME


INGREDIENTE

4 file de pangasius
8 cartofi
4 morcovi
10-15 rosii cherry
zeama de la 1 lamaie
1/2 pahar vin
1/2 pahar apa
cimbru
rozmarin
sare, piper
ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie. Taiem fileurile pe jumatate apoi condimentam cu sare si piper si le dam la frigider pana ne ocupam de legume.Curatam cartofii si ii taiem cuburi iar morcovii curatati ii taiem rondele mai groase. Rosiile le taiem pe jumatate.Punem legumele intr-o tava termorezistenta si stropim cu 3 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare, piper, cimbru si rozmarin si amestecam bine. Stropim legumele cu jumatate din sucul de lamaie.Asezam bucatile de peste peste legume si stropim cu zeama de lamaie ramasa. Adaugam vinul si apa si acoperim.Dam tava la cuptor, la foc potrivit 30-40 de minute. Descoperim si mai lasam la cuptor pana se rumeneste usor pestele.Servim cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu