Avem nevoie de:
un kg copanele
3 cepe
3 morcovi
3 linguri pasta de ardei
3-4 catei usturoi
o lingura pasta tomate
sare
piper
4 felii lamaie
Spalam copanelele si le punem la fiert in apa.
Lasam sa dea 2 , 3 clocote, aruncam apa si punem alta.
Spalam morcovul si ceapa. Ceapa o taiem in patru
iar morcovul in rondele groase si le adaugam peste copanele.
Avem grija ca apa sa treaca cam de doua degete
deasupra carnii si legumelor.Punem capac si lasam la fiert la foc mic.
Eu am scos pulpele si le-am lasat deoparte pt ca
erau deja fierte si morcovul si ceapa le-am mai lasat cam 15 -20 min.
Cand sunt fierte bagam blenderul si pasam.
Adaugam pasta de ardei, pasta de tomate, usturoiul pisat, lamaia si pulpele,
condimentam cu sare si piper si mai dam cateva clocote.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu