marți, 25 septembrie 2012

Spaghetti with meatballs


Ingrediente:
500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
1 ceapa
2 linguri patrunjel verde tocat
3 linguri pesmet
1 ou
2 catei de usturoi
800 ml sos de rosii
500 g spaghete
100 g cascaval razuit sau parmezan
sare, piper
ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat. Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc. Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu