Ingrediente:
500 g carne tocata (de care aveti sau de care va
place)
1 ceapa
2 linguri patrunjel verde tocat
3 linguri pesmet
1 ou
2 catei de usturoi
800 ml sos de rosii
500 g spaghete
100 g cascaval razuit sau parmezan
sare, piper
ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt,
apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se
condimenteaza cu sare si piper macinat. Se formeaza chiftelute care se prajesc
in ulei pana se rumenesc. Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de
rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de
minute.Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg
de apa.Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute,
se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va
plac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu