Hozzávaló
4 főre
8
db csirkecomb (alsó és felső, vagy vegyesen)
4
szelet bacon
só
3-4
ek olaj
1-2
szelet füstölt szalonna
2
dl száraz fehérbor
2
dl tejföl
Elkészítés
A
csirkecombokat kicsit sózzuk, és mindegyiket egy fél szelet baconbe tekerjük.
Egy
tepsit olajjal megkenünk, ráhelyezzük a húsokat és füstölt szalonna darabokat
dugdosunk közéjük.
A
húsok alá öntjük a bort.
Alufóliával
letakarva, 180 fokos sütőbe tesszük.
Kb.
1 óra elteltével levesszük a fóliát és a húst pirulásig sütjük (ez további
15-20 perc).
Végül
a tejfölt elkeverjük a szaftjába és átrotyogtatjuk (5-10 perc alatt).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu