Ingrediente:
800 ml lapte
220 g gris
500 g branza de vaci
5 oua
200 g zahar
50 g faina
50 g unt
50 g pesmet
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
sare, zahar pudra
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert, se adauga grisul in
ploaie cand fierbe amestecand bine si se fierbe pana se incheaga (in reteta nu
scrie dar eu pun in gris un praf de sare si 2 linguri de zahar). Se unge cu unt
o tava termorezistenta si se tapeteaza cu pesmet, apoi se intinde in strat egal
grisul fiert.Se amesteca bine branza cu zaharul, faina, coaja de lamaie,
zaharul vanilat si ouale.Se intinde peste gris si se coace in cuptor pana se
rumeneste(aprox.30 de minute).Se pudreaza cu zahar praf cand s-a racit si se
mananca pe loc
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu