400 gr paste
o ceapa rosie
2 catei usturoi
100 gr cascaval
busuioc (dupa gust)
sare
piper
300 gr smantana
un piept de pui
50 ml lapte
Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa
tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.Se lasa 1 minut si se adauga
pieptul de pui taiat cubulete.Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile
apoi se adauga smantana si laptele.Se lasa la foc mic 7-8 minute.Se adauga
cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.Se lasa pana ce se topeste
cascavalul si se opreste focul.Pastele se fierb conform timpului indicat pe
punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)Se pun in
strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.Se aseaza paste in farfurie
si deasupra pieptul de pui cu sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu